Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2002 niezalogowanych)
1434 Posty

(gama28)
Maniak
SoShy napisał:
Raczej zwracam,wiem że jest chleb i chleb,a czy są tu cherbatki granulowane dle dzieci??

są, ale to sam cukier..............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
Magdalena X
(SoShy)
Początkujący
gama28 napisał:
SoShy napisał:
Raczej zwracam,wiem że jest chleb i chleb,a czy są tu cherbatki granulowane dle dzieci??

a co ty dawałaś bądź dajesz dziecku do picia??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
np. zieloną herbatę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
Magdalena X
(SoShy)
Początkujący
Zieloną pijemy sobie razem w malutkiej zastawie plastikowej,ale to od czasu do czasu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
SoShy napisał:
gama28 napisał:
SoShy napisał:

głównie wodę, na początku z odrobinką soku jabłkowego, aby miała smak
Mój syn pije wodę, jak poszedł do szkoły, a tam króluje kakao, to zaczęłam mu też dawać, aby mu nie było żal, po 3 dniach zrezygnował, bo na dłuższą metę nie daje rady pić słodkiego. Moja mama mnie i moją siostrę też nauczyła pić wodę w dzieciństwie. Pamiętam jak babcia podtykała nam słodką herbatę "bo biednym dzieciom w domu nie dają", a my próbowałyśmy jej wytłumaczyć, że to jest naprawdę ohydne i nie chcemy, hihi.
Mojej małej kupiłam soczki dla niemowląt i baaaardzo jej rozcieńczam, no i uczę pić wodę. Ostatnio zaczęła ją wreszcie łykać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
Magdalena X
(SoShy)
Początkujący
gama28 napisał:
SoShy napisał:
gama28 napisał:
SoShy napisał:

głównie wodę, na początku z odrobinką soku jabłkowego, aby miała smak
Mój syn pije wodę, jak poszedł do szkoły, a tam króluje kakao, to zaczęłam mu też dawać, aby mu nie było żal, po 3 dniach zrezygnował, bo na dłuższą metę nie daje rady pić słodkiego. Moja mama mnie i moją siostrę też nauczyła pić wodę w dzieciństwie. Pamiętam jak babcia podtykała nam słodką herbatę "bo biednym dzieciom w domu nie dają", a my próbowałyśmy jej wytłumaczyć, że to jest naprawdę ohydne i nie chcemy, hihi.
Mojej małej kupiłam soczki dla niemowląt i baaaardzo jej rozcieńczam, no i uczę pić wodę. Ostatnio zaczęła ją wreszcie łykać.

No właśnie cięzko z tą wodą,też tak rozcieńczam soczki,a kako nie chce pić, mleko jej na razie nie wchodzi,a co to jest SOJKO bo widzialam że dzieci to piją,moja córcia ma 14miesięcy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok